Lagerhotel med stor køle- og frysekapacitet

JH Transport & Logistics A/S skaber altid tilpassede og sikre løsninger for vores kunder – også når det gælder opbevaring.

Kunder hos JH Transport & logistics kan trygt få opbevaret varer på vores moderne lagerhotel, inden de videredistribueres til kunderne.

På vores moderne lagerhotel opbevarer vi stort set alle typer gods for vores mange kunder fra bl.a. København, Sjælland og resten af Danmark – herunder temperaturfølsomt køle- og frysegods i særligt indrettede køle-faciliteter. Det sikrer vores kunder fleksibilitet og leveringssikkerhed i deres supply chain.

Vores sikkerhed - Din tryghed

Vores lageropbevaring er indrettet med sikkerhedskontrol. Vi har udvidet overvågning af alle faciliteter, og vores lagerpersonale tillader kun adgang for godkendte gæster. Derudover gør det sig for vores lagerhotel og biler gældende, at de løbende kontrolleres af de danske fødevaremyndigheder.

Elitesmiley

Alle ansatte i JH Transport & logistics A/S har stor fokus på professionel godshåndtering og hygiejne, og vi sætter derfor stor pris på vores Elitesmiley.​​

Klik på billedet og se den nyeste kontrolrapport.

Få mere at vide om vores lagerhotel

Hvis du søger opmagasinering hos et professionelt lagerhotel, bør du ikke tøve med at kontakte os. Vi har konkurrencedygtige priser, hvorfor du hos os vil et uforpligtende tilbud med en god pris, på netop det opbevaringsrum, der passer til dine ønsker og behov. 

Ring på telefon 33 79 17 41 eller send en mail til info@jhtl.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, med svar på din forespørgsel.

JH Transport & logistics A/S kører bl.a. for​​

​Telefon: +45 3379 1741

E-mail: info@jhtl.dk

facebook-logo       linkedin-logo