Køl og frys​​

Der stilles høje kvalitetskrav til leverandører af fødevarer i Danmark. Når du vælger JH Transport & logistics A/S som partner, får du en vognmand med særlig erfaring og speciale i distribution af køle- og frysevarer. 

Vi er godkendt af fødevaremyndighederne til transport af alle typer fødevarer og varetager både transport og opbevaring for en lang række af Danmarks førende supermarkedskæder og fødevaregrossister. 

Vi råder over landets mest moderne kølevogne, der opfylder markedets skrappeste krav. Det sikrer, at kølekæden ikke bliver brudt under transporten, så du som kunde kan være sikker på at modtage dine varer med garanteret friskhed og sikkerhed.

Vores medarbejdere har selvfølgelig stor erfaring i håndtering af temperaturfølsomt gods, der konstant skal være nedkølet eller på frys.

Vi tilbyder vores kunder et fintmasket distributions-netværk i hele Danmark og det sydlige Sverige, ligesom oplagring, ompakning og videredistribution af temperaturfølsomme varer og tørlast fra vores store lagerhotel er en del af vores service.

​​
Alle biler i vores vognpark er selvfølgelig udstyret med satellitovervåget flådestyring og bookingsystem.

Skal vi køre for dig?​

​Har din virksomhed brug for en effektiv og stabil distributør? Udfyld formularen med din opgave, så kontakter vi dig straks. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JH Transport & logistics A/S kører bl.a. for​​

​Solmarksvej 2, DK-2605 Brøndby

CVR: 37747009

​Telefon: +45 3379 1741

E-mail: info@jhtl.dk

facebook-logo       linkedin-logo